dimarts, 26 de març de 2013

Pasqües 2013


Estimades famílies:

Vos informem que per al proper dimecres 27 de març hem organitzat diferents activitats. El mati anirà amb normalitat però durant la vesprada hem organitzat el següent:

15h-16h Els mestres de primària hem organitzat una gymkana de jocs populars. Els xiquets de primària, organitzats per grups, jugaràn als diferents jocs. Els xiquets d’infantil faran activitats organitzades per les tutores.

16h-16:30h Tota l’escola farà un berenar pasqüer amb mona, amb la col·laboració de l’AMPA. Cada xiquet ha de portar una mona de pasqua, menys els que dinen al menjador, que aprofitaran la mona amb la que els obsequia l’empresa IRCO.

Vos demanem que els xiquets porten la mona de pasqua i recomanem als de primaria que porten una gorra.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i bones Pasqües!!

Els mestres

***


Estimadas familias:

Os informamos de que para el próximo miércoles 27 de marzo hemos organizado diferentes actividades. La mañana transcurrirá con normalidad pero durante la tarde hemos organizado lo siguiente:

15h-16h Los maestros de primaria hemos organizado una gymkana de juegos populares. Los alumnos de primaria, organizados por grupos, jugarán a diferentes juegos. Los alumnos de infantil harán actividades organizadas por las tutoras.

16h-16:30h Toda la escuela hará una merienda pascuera con mona, con la colaboración del AMPA. Cada niño tiene que traer una mona de pascua, menos los niños del comedor, que aprovecharan la mona con la que les obsequia la emprsa IRCO.

Os pedimos que los niños traigan la mona de pascua y recomendamos a los de primaria que traigan gorra.

¡¡Muchas gracias por vuestra colaboración y felices Pascuas!!

Los maestros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada