dimecres, 17 de desembre de 2014

Nou procediment d'arreplegada gener 2015 - Nuevo procedimiento de recogida enero 2015

Estimades famílies

Us  informem  del  nou  procediment  que es ficarà en marxa a partir del 7 de gener del 2015 per  a  l ́arreplegada  de  l ́alumnat de Primària en les hores de les eixides (12:30 i 16:30 en període Octubre-­Maig i 13:00 en mesos de Setembre i Juny). El nou procediment implica els següents canvis que hem de conèixer i respectar:
­


En primer lloc,  les  fileres  dels  alumnes  ja  no  es  formaran  a  partir  de  les  columnes  on  es  fan ara;  amb el nou procediment es  faran de forma  perpendicular  a  la  paret  de  l ́edifici  principal  (mireu  el dibuix a la circular repartida).  La  disposició  de  les  fileres  es  farà  en  funció  de  l ́ubicació  de  les  classes en l ́interior i estarà assenyalada amb cartells en la paret a la vista de tots. 

­A  les  hores  de  les  entrades  els  alumnes  entraran  a  soles  a  formar  files.  A  les  hores  d ́arreplegada  els  familiars  responsables accediran  al  pati  fins  a  l ́altura  de  la  paret  del  gimnàs  (mireu  el dibuix a la circular repartida).  Les  files  arribaran  fins  a  eixa  altura  i  ahi  els  mestres repartiran els alumnes. 

Amb  aquest  nou  procediment  evitarem  la  masificació  a  la  porta.  És  important  que  només  arreplegueu  l ́alumne  abandoneu  el  recinte escolar per  a  facilitar  el  desallotjament  el  més  fluid  possible  dins del  menor  temps possible.  Recordeu  que  el conserge ha de tancar per a continuar amb les seues tasques. Respectem el seu horari de treball, per favor.

Si el  procediment  no  surt  efecte  i  veiem  que  no  es  respecten  les  mínimes  normes  establertes,  haurem de tornar  al procediment anterior.
Us demanem que sigau respectuosos i donem el millor exemple als nostres alumnes. Gràcies de bestreta!

Salutacions, 
La Direcció del Centre


***


Estimadas familias:

Os informamos que va a haber un nuevo procedimiento que se va a poner en marcha el 7 de enero del 2015 para recoger al alumnado de Primaria a las horas de salida (12:30 y 16:30 en período Octubre­-Mayo y 13:00 en los  meses de Septiembre y Junio). El nuevo procedimiento implica los siguientes cambios que tenemos que conocer y respetar:
­


En primer lugar, las filas de los alumnos a la hora de entrar ya no se harán en las columnas donde se hacen ahora, con el nuevo procedimiento se harán de forma perpendiculara la pared del edificio principal (mirad el dibujo en la circular repartida). La disposición de las filas se hace en función de la ubicación de las clases en el interior y estára señalada con carteles en la pared a la vista de todos.

A las horas de las entradas los alumnos entrarán solos a formar filas. En las horas de recogida los familiares responsables entrarán al patio hasta la altura de la pared del gimnasio (mirad el dibujo en la circular repartida). Las filas llegarán hasta esa altura y ahí los maestros repartirán a los alumnos.

­Con este nuevo procedimiento evitaremos la masificación en la puerta. Es importante que nada más recogáis al alumno abandenéis el recinto escolar para facilitar el desalojo más fluido posible dentro del menor tiempo posible. Recordad que el conserje tiene que cerrar para continuar con sus tareas. Respetemos su horario de trabajo, por favor.


Si este procedimiento no tiene efecto y vemos que no se respetan las normas establecidas, tendremos que volver al procedimiento anterior. Os pedimos que seáis respetuosos y demos el mejor ejemplo a nuestro alumnos. ¡Gracias de antemano!

Saludos, 
La Dirección del Centre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada